Små citroner gula

februari 12, 2013

Igår var vi och kikade på premiären av “Små citroner gula”. Ni vet Kajsa Ingemarssons succébok som nu har blivit film. Så otroligt mysig feelgood film. Se den! Jag minns boken som om den var igår. Och blev faktiskt väldigt imponerad av hur man har lyckats få till likheten. Efterfesten hölls i Hötorgshallen vilket såklart var klockrent! Väldigt bra fixat och alla olika handlare där nere bjöd på en massa små läckerheter. Jag mer eller mindre rullade hem. Tack One37 för en mycket trevlig kväll!

Inget ont om Camilla Läckberg som kom sent och poserade med alla skådisar. Men nej det är inte hon som skrivit manus. Det här var helt Kajsa Ingemarssons story. Kajsa som dessvärre befann sig på Nilen och inte kunde avboka sin drömresa. Detta trots att den här storyn tog sex år att komma upp på bioduken. Jag hade inte missat det för allt i världen! Nilen finns kvar…

Se alla som var där härhär och här. Och tack alla för lån av bilder. Tack också Eero som skickade en fin bild. Kläder mina egna denna gång… Skorna köpte i Miami long time ago. Shit vad svårt att gå i dem i snön!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Små citroner gula

Jane / februari 12, 2013

Wow vilken vacker bild på dig

Svara

Latest comments

Archives

Categories