Sladdlös

augusti 9, 2012

image

Jag vet inte om det bara är jag eller har ni också lite lådor därhemma som ni helst inte vill titta i eller gärna glömmer bort? Jag har en sladdlåda med alla sorters sladdar och kablar du kan tänka dig. Jag är ju en prylnörd så det har blivit en del sladdar genom åren. Jag tittade lite i den lådan idag i alla fall. Och rensade en del. Två tredjedelar försvann på en timme. Not bad! Och vilken skön känsla att rensa lite. Prova du också!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments on “Sladdlös

Ewa / augusti 9, 2012

Rensningen hos mig är redan avklarad, och visst känns det skönt. Förstår inte varför det ska vara segt som tuggummi att rensa bort gamla saker. De kommer i alla fall inte till användning igen. Massor av kläder har jag skänkt till Kupan och Filadelfia second hand. Kanske kan bli till nytta för någon annan. Fortsatt trevlig vecka och helg.

Kram/Ewa

Svara

  Anna Benson / augusti 9, 2012

  Du är duktig Ewa! Det tar emot att rensa tycker jag men att flytta är en bra anledningen. Fortsätt skänk! Det är kanon. Kram

  Svara

Diana / augusti 9, 2012

Jo det där känner man igen, man tänker att det är alltid något som kan vara bra att ha. Men när man sen rensar så funderar man på varför man sparade just den där grejen =)

Svara

  Anna Benson / augusti 9, 2012

  Ja eller hur Diana!? Underbar känsla att rensa…

  Svara

Mats / augusti 13, 2012

Ställ ut högen med sladdar på moderna museet:)

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories