Skriver och skriver

april 27, 2011

Foto3562.jpg

Just nu är jag rätt mycket för själv. Det är väldigt skönt. Skriver en hel del på min nya bok. Jag gillar verkligen att skriva, särskilt om jag inte är på topp. Boken känns rätt bra än så länge och jag hoppas och tror att ni kommer att gilla den. Min plan är att släppa den före min andra bok och har därför skjutit på utgivningen. Har underbar view ut över takåsarna där jag sitter, vilket ger både ett lugn och bra flow. Stänger till och med av telefonen. Hej från skrivarstugan på Mosebacke. Vi hörs.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Skriver och skriver

Brain Seltzer / april 28, 2011

Jag tror jag helt har missat att du redan skrivit en bok. I stället för att fråga om den tror jag att jag googlar den och ser vad världen säger…

Mosebackie är väl ändå så klassisk mark som det bara kan bli för en kulturarbetare, eller?

Blir lite svårt att få itag på din bok här men jag är hemma igen om en månad. Vad jag gör här nere i värmen? Jobbar, men med vad kan vi ta senare. Inte ett dugg spännande. Just nu bara varmt och man är sjukt jet laggad efter tre dagars resande.

Hlsn J

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories