Sköna söndag på Strandbryggan

juni 28, 2010

untitled.jpg

Söndagen avslutades på mitt favoritställe “Strandbryggan”. Så härligt där. Känns som om man är på vattnet men ändå inte. Om det är på grund av bryggan eller rosévinet som serveras, låter jag vara osagt. Det var tuff sjögång igår och jag var mest glad att både cykel och mina belongings var med mig hem i taxin. Mina underbara vänner fick mig att le och skratta som aldrig förr. Härliga Åsa kom förbi också med sitt traventourage. Till och med en viss Mr Edlund direkt från Kalmar. Ja, Malin C och Jenny kom också. Så även Sångfågeln, vilket var tur då hon och Thörnis liksom hjälpte mig hem lite… Thanks you ladies. Love u.

untitled4.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories