Skandinaviens största köpcentrum

oktober 26, 2012

Igår var jag på invigningen av Emporia Galleria i Malmö, Skandinaviens största köpcentrum. Otroligt vilken grej. Så mycket folk! Man väntade upp mot 100 000 människor. Mitt i all shopping utbröt ett brandlarm på grund av en fläkt som börjat ryka och hela köpcentrumet fick utrymmas. Som tur var kunde alla komma in igen efter en timme och brandkåren och polisen kunde lugnt åka tillbaka. Hur som haver så passade jag på att besöka Gräddbullerian som öppnat på Emporia nu och som jag upptäckte förra veckan på Väla Köpcentrum. Riktigt läckert ställe! Inte minst matchande färger… Snart har jag sett alla  Sveriges köpcentrum.

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories