Ska berätta snart!

augusti 27, 2015

20150825_183521-01

Jag jobbar som en tok nu. Alla 7 böcker som släpps på bokmässan är iväg. Åtminstone 6 av dem. Det är Rosa kokboken II, EATSweden x 3 (Stockholm, Göteborg och Skåne) samt SPASweden x 3 (Stockholm, Göteborg och Skåne). Den sista tragglar vi fortfarande med. Galna tider är det. Inte riktigt humant. Andas utanför mitt kontor ibland och passade på att träffa en av mina bästa vänner häromdagen – älskade Gabriel – som alltid ger SÅ MYCKET energi! Han är sprudlande glad just nu. So happy for u honey! Vi var på Marcus Birros bokrelease en sväng.

Blir mat sent nu om kvällarna. Alldeles för sent och träningen skippar jag fan jag som sagt att jag inte ska skippa den som förra året när det var så här mycket. Ska skärpa mig! JA! Men fick gino-feeling sent en kväll. Tilde de Paula gör ju världens godaste gino i Rosa kokboken II så jag blev inspirerad. Så enkelt är det. OCH GOTT! Jag älskar att ha grejer hemma så att man bara kan slänga ihop lite.

Böckerna? Ja, det är inte slut där. En annan bok kommer i november och den skriver jag just nu (läs borde skriva just nu). Ska berätta om den snart!

20150823_231425-01

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Ska berätta snart!

Anna Nilsson / augusti 27, 2015

Härlig energi du ger ? tror jag älskar dej ? kramar

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories