Sirap och syra

maj 10, 2013

image

Idag vaknade jag extremt tidigt. Typ 05.00 gick jag upp. Förstå vad man får mycket gjort då. Jag intervjuade Nanne Grönwall häromdagen och hon hade en mycket logisk teori om att man mår så mycket bättre ju tidigare man går upp. Alltså alla mammor don’t kill me now. Men visst är det så att man känner sig piggare, gladare, mer energi och mer välmående ju tidigare man går upp. Självklart måste man lägga sig i hyfsad tid då för att orka med. Sena kvällar och nätter blir lätt destruktiva. Det är mörkt och tyst. Mycket tankar och grubbel. Hmm ja jag ska försöka anamma Nannes metod. Tidiga morgnar är det som gäller framöver.

I did today som sagt och vid kl 10 åt jag min andra frukost. Då med härliga och fina Valerie Aflalo som sällskap och hennes lilla pärla Bianca. Vi har alltid så mycket att prata om. Kan varmt rekommendera Sirap på Tulegatan.  Väldigt bra frukost. Efter det var det dags för Xtreme Fit. Och idag hade jag mer syra än sirap i benen. Fy fan.

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories