Shopping och inspelning

oktober 4, 2011

Dagarna flyger iväg. I söndags filmade vi på Espanola Way som är en väldigt mysig gata norr om 14:e gatan. Det är en spansk stadsdel, eller egentligen bara en gata med en massa restauranger och små butiker. Förutom spanska restauranger finns här mexikanska, franska, italienska, cubanska med flera. Jag åt “Flan” från Mexiko till dessert helt ok.

Igår var jag och shoppade på Sawgrass Mills. Jag älskar att gå där. Det är USA:s sjätte största mall med över 300 butiker. Jag hittade en del, bland annat de blå fina skorna i min och Sonjas skoaffär. När jag och min vän Sonja var här för fyra år sedan hade vi över 30 par skor med oss hem…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Shopping och inspelning

Freddies Friend / oktober 4, 2011

Hej Stumpan! Ser att du har det lovely!! Coola skor som passar dig perfekt. Vilket väder!!! Superhärligt. Minns det där köpcentret med fasa. Edvin kom bort i allt vimmel med folk och var borta i ca 15 min innan vi hittade honom med en polis. Hemskt! Puss och Stor Kram

Svara

  Anna Benson / oktober 4, 2011

  Åh saknar dig syster. önskar jag hade varit med den dagen ni var på Sawgrass. jag vet att du hade älskat det egentligen. Vädret är underbart. skickar en bamsekram till o hela familjen. särskilt Edvin. Puss o kärlek

  Svara

Lotta / oktober 5, 2011

Bästa Anna !!

Man kan aldrig ha /få för många par skor….so you go girl !! ;o))

Ha det bäst och Lev & njut !

Kram
Lotta ( DKSG )

Svara

  Anna Benson / oktober 5, 2011

  Tack Lotta! Du har helt rätt! Håller med till 100%. En tjej kan aldrig har för många skor…

  Svara

Snäckan / oktober 5, 2011

Jätte fina skor! vill oxå ha!!! nästa gång följer jag med dig 🙂
Puss va rädd om dig

Svara

  Anna Benson / oktober 5, 2011

  Thanks Snäckstar! Du hade dött i den affären…

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories