Shopaholic – japp och det är okej.

mars 26, 2010

Anna Benson 2010 067

Japp jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men jag älskar verkligen att shoppa. Det finns nog inget som får mig att må så bra. Eller jo kanske att köra nercabbat i tre dagar barfota? Ja, ni kör väl bil barfota? Det gör nästan alltid jag. Barfota är lycka. Shopping på Premium Outlet i Orlando bjöd på en massa godsaker i tisdags. Hjälp vad kul det var. Fantastiskt kul att unna sig lite! Roligt att kunna köpa plagg som har kostat, en tsars förmögenhet, för en liten småländskas. Italienska märkesplagg slår nog allt. Armani I like. Blev en jäkla massa. Och är det tre saker som jag har lite fascistfeeling på så är det klockor, skor och solglasögon. Ja, kanske klänningar också. Precis som det ska va. Och ni mår ni dåligt? Deppiga? Trötta? Förkylda? Feber? Öroninflammation? Huvudvärk? Glöm läkaren. Åk och shoppa. Det är en fantastisk känsla. Hjälper mot allt! Själv har jag bara ett litet litet problem och det är att jag sällan väljer. Jag tar hellre båda. Min garderob? Vilka menar du? De är alla överfulla! Fan.

Har jag sagt att jag älskar bilar också?

Anna Benson 2010 046

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories