Sex and the City kommer till Sthlm

juni 3, 2010

Ikväll ska alla mina bästa vänner i Stockholm samlas i en walk-in-closet i Vasastan och dofta på high heels och läppja på cosmopolitans. Vi har en s.k damklubb (gud vad osexigt det lät) som vi kallar Royal Ladies Club. Ikväll ska ALLA utom jag samlas hos en sångfågel uppklädda till tänderna. Säkert väntar limos utanför innan tjejerna tar sig till Stureplan och ser filmen Sex and the City 2. Det gör ont i hela mig att inte få vara med dem. Längtar så jag dör! Hoppas ni alla får en helt underbar kväll ladies. Saknar er massor och är snart hemma! Jag ringer säkert och är med er i tankarna ikväll. Hinner jag (vilket verkar omöjligt) ska även jag försöka kika på filmen här innan jag åker imorrn. Och alla grabbar i Stockholm, ser ni galet tokigt snygga tjejer i high heels är det bara RLC, som är ute på ännu ett äventyr. Love u! And MISS U BIG TIME!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Sex and the City kommer till Sthlm

Malmborgutans / juni 3, 2010

Älskar sex and the city, har du sett 2:an? 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories