Sex and the City – en dröm?

april 12, 2010

Idag har jag varit en riktig turist. Fast jag började morgonen med att skriva en artikel om Susan Sarandon som kommer i Nöjesbladet på tisdag. Faktum är att jag känner mig lite som Carrie Bradshaw i “Sex and the city”. Ni har väl alla sett serien hoppas jag?! Planen var att knalla ner till ett café som ligger precis vid strykjärnsbyggnaden där jag och min lillebor Emil åt frukost när vi var i New York tillsammans. En otroligt  spännande resa för övrigt som jag aldrig skulle våga göra om. Jag var 20 och Emil var 12 år. Kommer ihåg att jag hyrde bil på falsklegg då… Det mest kriminella jag har gjort.

Hur som helst av en slump gick jag in på cafét häromdagen och fick en riktig déjà vu känsla som sa mig att jag hade varit där förut och mycket riktigt. Skrivandet i morse tog dock längre tid än beräknat och jag fastnade på hotellrummet hela morgonen. Sedan var det dags att turista! För kl 11.00 hoppade jag på “Sex and the city”-bussen. Så otroligt kul! Jag rekommenderar ALLA att åka den turen. Som jag skrattade och njöt. Kändes verkligen som om jag var mitt i serien. Guiden var grym. Förutom att besöka Charlottes “Kaninaffär” drack vi cosmopolitans på Steve’s bar mitt på blanka dagen. Precis som det ska vara. Shopping också – självklart! Naturligtvis kunde jag inte låta bli och köpte både det ena och det andra idag. Mmm… Härligt att få skratta så som man gör med “Sex and the city”. De är underbara. Vi såg dock inte Carrie, som för övrigt bor precis vid Perrystreet där hon annars bor i serien. Miranda träffade jag inte heller. Försökte ringa men hon svarade inte. Filmen tjejerna spelar in just nu har premiär den 27:e maj! Jag längtar!

Turen åkte förbi “Pastis” där jag satt och käkade brunch igår. Pratade med nästan hela RLC under min brunch. Så härligt. Fick “vara med” dem hemma hos Snäckan som bjöd på stor tjejmiddag. Tror hon räknade till 17 tjejer. Jag hann prata med många innan mitt batteri dog. Underbar känsla. Hade först pratat med min härliga faster Britt-Marie en stund och sedan tjejerna på det. God brunch dessutom. Beställde apelsinjuice. Ska du inte ha champagne i juicen fröken, frågade kyparen. – Självklart, svarade jag. Precis som det ska vara. Så där satt jag och drack champagne till frukost på ett av New Yorks inneställen och “Sex and the city”-restaurangen.

 Ibland känns det som om jag lever i en dröm. Hänger inte riktigt med. Undrar om jag vaknar eller om det ska kännas så här?

Miami imorgon. Längtar efter beachen och havet. Och grattis Phil Mickelson – du är fan grym. Vann US Masters idag för 7:e gången. Tiger du kan väl fortsätta din “semester” istället. Fast nja det var kul att se dig igen på “banan”. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories