Ses vi imorrn på ICA i Torsås?

oktober 23, 2014

2014-10-01-19.21.06_1

Imorrn tar jag bilen och kör ner till Småland. Kl 15-17 sitter jag på ICA och signerar Rosa Kokboken. Kom gärna förbi om ni vill. På lördag är jag där 10-12. Hoppas vi ses! Ser fram emot en helg i Småland. I Ragnabo. Träffa familjen. Längtar verkligen. Ska snöra på mig skorna och springa längs vattnet. Bland det bästa jag vet.

Nu ska jag iväg på något väldans trevligt. En god vän anordnar något stort ikväll. Heja kvinnliga entreprenörer! Ja, manliga också för den delen. Hoppas ni får en mysig torsdagkväll.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Ses vi imorrn på ICA i Torsås?

Christina Stina Hjalmarsson / oktober 23, 2014

Men kolla , det är ju när Anna Book signerade “min Rosa kokbok” som jag självklart köpte , för att ge mitt bidrag mot cancern . Mycket trevlig och en kväll full av värme o kärlek när ni var i Torsås sist ! Anna Benson du är en unik kvinna ! Många många kramar från Stina på Trollaboo

Svara

Latest comments

Archives

Categories