Semifnaler mixeddubbel – Olsson vill gärna ta guldet!

mars 5, 2010

SM 2010 041.JPG

Marie Olsson är väldigt van att vinna och har vunnit två SM-guld i singel 2006 och 2008. Hon var extremt lovande i sin ungdom och tillhörde europatoppen i flera år. Hennes SM-guld som junior är rekordmånga. Som senior har hon 3 SM guld i dubbel. Hon är regerande mästare tillsammans med Nina Vakkila. Jag kan inte låta bli att minnas när just dessa två besegrades i en annan SM-final av mig och Frida Bengtsson (f.d. Johansson). Det var rätt kul. I år spelar Marie Olsson damdubbel tillsammans med Kajsa Andersson från Råå BTK.

I mixeddubbel är Olsson klar för semifinal tillsammans med unga löftet och klubbkompisen från Helsingborg, Kristian Karlsson. De möter Carina Jonsson och Andreas Sjöstedt, som för övrigt vunnit guldet 2 gånger tillsammans. Olsson, hon har aldrig vunnit guld i mixeddubbel och kanske är det dags för det nu?

I den andra semifinalen spelar John Wall tillsammans med Caroline Melcher mot Malin Pettersson och Mattias Karlsson. Wall/Melcher slog ut radarparet Anna Berglund och Magnus Månsson i omgången innan med 3-2 i set. Ett mixedpar jag själv har förlorat mot tillsammans med Mikael Zöögling, i en SM-final. Bittert! Fredrik Håkansson och Sandra Johansson rök i omgången innan med 3-1 i set även de mot Wall/Melcher. De verkar heta. Vinner de?

Semifinalerna spelas 15.55 på bord nr 1 respektive bord nr 2.

SM 2010 027.JPG

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories