Sawgrass Mills och high heels…

december 18, 2009

Igår var vi på Sawgrass Mills heeeela dagen. Wow! Det är sååå kul där. Man kan bli lätt snurrig där eller lätt förvirrad som Cia skulle uttryckt det. Vi åkte med en shuttle buss på morgonen. Vi var först på och sist av. Spännande! Not. Bussen skulle stanna på varenda jäkla hotell. Cia träffade en sjuksyrra som hon pratade jobb med. Jag satt mest och laddade och på hemvägen begrundade jag mina inköp…. Och de var många.

Skor – helt otroligt. Skor och klockor. Jag är nog en klock- och skofascist. Blev en del skor igår. Hittade skobutiken som jag och Sonja fastnade flera timmar i sist… Otrolig butik! Och vilka skor sen! Hur länge har jag gått i high heels? Känns som hela livet! Eller hur fröken Thörnberg och Snäckan som så snällt och milt imiterade min vackra gång i Italien i somras. Hur som helst så blev det rätt många high heels. Woho! Jag älskar dem och kan inte vara utan ett enda par.

Cia fick hjärtklappning och svårt att andas när hon för första gången gick in på Victoria Secret. The one and only.

Införskaffade också en päls som alla Östermalmsbruttor har. Ja, när ska jag använda den? Och CK gav mer eller mindre bort en jacka i dun. När ska jag ha den? Köpte också en rymddräkt som med Cias övertygelse var snygg… När ska jag använda den? Köpte lite till. Forever 21 som Princess Anna introducerade en gång i New York var fina grejer.

Man mår förbannat bra av att shoppa. Tack gode gud för kreditkort.

Det regnade igår, åskade och blixtrade. Jätteoväder. Kunde vi valt en bättre dag att shoppa på? Det knäppa är att det är dååååligt väder idag också. Eller ja mysigt ändå liksom. Vi ska gå iväg och gymma på Crunch på Washington Avenue. Jag ska vara PT. Kul! Sen ska vi äta upp alla de kalorier vi lyckats förbränna på ett grymt pannkaksställe. Mannen som kan Miami bättre än många landade igår. Gabriel Forss! Så härligt! 🙂 Vi käkade på Lime igår, ett gott Fajitasställe på Alton road.

Efter pannkakorna planerar vi att spela klart monopolet. Cia vill verkligen vinna! 🙂 Jag förstår henne. Skulle själv varit alldeles frustrerad om jag inte hade fått fira och känna på segerns sötma ännu, efter så många dagar. Sen blir det en löparrunda och ikväll ska jag nog laga middag. Korsdrag? Nej kors i taket.

Igår funderade jag mycket på när jag skulle tvätta. Jag gjorde det i morse.

Kul att ni fortfarande är så många som läser! Era kommentarer värmer gott. Vill gärna ha fler! 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Sawgrass Mills och high heels…

Soff-Åsa / december 18, 2009

Användning av pälsen och dunjackan? Absolut! Skicka den med DHL till mig så ska du se att de används. Rysligt kallt för dagen.
– 13 nu. Men jag är inte bitter. Skönt att du njuter av livet!
Kram!

Svara

Benson / december 19, 2009

Soff-Åsa! Where have you been??? Kul att höra av dig. Dunjackan är din, men du får hämta den här! Blev bjuden till Rondo eller vad det heter i Götet. Är du där då? Du måste ta hand om min underbara syster där om jag inte kommer. Hon blir fnittrig, precis som du, efter ett par glas. Förresten Tomas och jag undrar när du kommer till Miami!?? Nyår!!! Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories