Sarah Jessica Parker

juni 27, 2015

Sarah-Jessica-Parker-NYC-01

Alltså jag blir inte sååå ofta starstrucked men häromdagen när jag hälsade på Sarah Jessica Parker blev jag faktiskt det. Jag har ju sett varenda avsnitt av Sex and the city och är ett big fan. Även om det känns som evigheter sedan. Sarah är i Stockholm och vi möttes vid Götgatan häromdagen. Jag sa hej och hon sa hej tillbaka. Det bara kom. Trodde jag kände henne. Brukar vara så med personer man känner igen, visst? Och det har väl hänt alla? Lika glad är jag för det. Och Sarah? Hon ska vara med i Ella Lemhagens nya film.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Sarah Jessica Parker

Maja / juni 28, 2015

Götgatan!! Vad avis jag blir! Jag bor ju på Götgatan!

Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Svara

Latest comments

Archives

Categories