Säg nåt fröken Nordegren!

april 20, 2010

Som bekant har Elin Nordegren (Woods) landat på svensk mark. Alla undrar var. Aftonbladet undrar var. Span på alla adresser. Elin är nog där ingen annan tror hon är. Lyckas hon? Alla som vet något alt. har bilder tjänar nog storkorvan.

Själv pratade jag med den andra systern Nordegren igår. Josefin. Numera Lönnborg. Josefin och Elin är otroligt tighta och har frekvent kontakt. De är tvillingar. Josefin är advokat och bor och jobbar i London. Enligt advokatkontoret har hon fullt upp och sitter på sitt kontor dagarna i ända. Högsäsong just nu säger de. Och de menar att Josefin inte kan lämna landet i första taget. Och Josefin, vad säger hon? Inte mycket.

 –      Hej det här är Josefine Lönnborg. Jag vet inte vem du är men jag såg att du hade ringt?

–      Tack Josefin för att du ringde tillbaks så snart. Jag heter Anna Benson och bor i Florida. Jag jobbar som frilansjournalist för framförallt Aftonbladet.

–      Om det gäller min familj har jag inga kommentarer och måste lägga på nu.

–      Okej, jag ber om ursäkt om jag störde dig.

–      Tack, det är ingen fara.

–      Klick.

Det ryktas också om att advokat Nordegren/Lönnborg har förhört sig om investeringsmöjligheter runt om i London för miljardbelopp. Vi undrar om det möjligen är Woodspengar? Snälla säg nåt fröken Nordegren. Vem som helst av er.

Ring mig!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Säg nåt fröken Nordegren!

Ninnannah / april 20, 2010

Jag tycker att “ni” ska låta familjen Woods vara ifred…

Svara

Gloria Mundi / april 20, 2010

Oh yeah, dom kommer nog ringa ner din telefon nu…. Bäst att skaffa telefonsvarare
*Asgarvar*
Journalister…

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories