Så lycklig denna morgon

oktober 9, 2010

Foto0470.jpg

I morse vaknade jag med ett väldigt stort smile. Fantastisk lyckokänsla. Självklart påverkar gårdagens shopping en hel del. Jag, har alltid sagt att shopping är ett otroligt effektivt sätt att känna lyckorus. Ja, jag är så glad. Solen skiner. Böckerna är bra. Jag har all tid i världen. Hinner äta gott och nyttigt. Träna bra. Älskar Miami. Frukosten på balkongen är svårslagen. Lägenheten är jag så glad för, som blev väldigt mkt trevligare efter gårdagens piff. Sen min nya fina cykel. Och sen köpte jag ett par ….., vilka jag ska testa nu. Will let you know. Kommer antingen dö eller överleva. Hur som helst vilken underbar känsla jag har i kroppen. Today is gonna be a good day. Sa jag att jag fyller år snart och att detta var min tidiga present till mig själv? Jag är bra på att köpa presenter till mig själv. Puss och ha en underbar lördag underbara ni! Tack snälla för att ni läser!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories