Running Friday

september 3, 2011

Igår var jag runt på olika möten hela dan. Jag och Hanna min PR-tjej hade ett långt möte om framtiden. Det är så mycket spännande på gång och det känns kul att snart få kasta sig ut i allt det. Men först ska jag till Miami ett par veckor och semestra. Längtar verkligen! På eftermiddagen gick jag och min extramamma Madeleine på fotbehandling på Östermalm. Så underbart. En timme försvann snabbt och vi hade massor att babbla om. Madeleine älskar verkligen att vara med på bild.

Kvällen fortsatte med nyinvigningen av Restaurang Gotland där jag sprang på Åsa Vesterlund. Vi släpper ju bok på samma förlag vilket är lite kul tycker vi. Åsa och jag lärde känna varandra i Florida. Kvällen avslutades på Story Hotel där bästa Jossan hade bokat bord för att dels fira hennes födelsedag, men också hennes resa till Bordeaux. Hon ska dit och plugga franska i några månader. Läckert! Jossan fick en platt croissant och tidningen Elle av mig för att ge lite fransk touch. Bästa Malin och grabbarna grus med flera var där. Trevligt värre!

På tal om födelsedagar fyllde en av mina bästa vänner Anna år igår och idag fyller älskade Lisa år. Varmt och stort grattis till er båda! Puss

Btw – dagen till ära bjuder på iPhonebilder. Säg att det märks!?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories