Royal Ladies Club and the City

juni 5, 2010

Anna Benson Stockholm 094.JPG

Jag älskar att överraska lite. I torsdags var en sån dag. Jag skojade lite med min vänner. Ja, så även er underbara ni. Jag hoppade på ett plan hem till Europa betydligt tidigare än aviserat. Royal Ladies Club hade kallat till ett fantastiskt event i “Sex and the City” anda i en äkta walk-in-closet med cosmopolitans och filmen SATC 2 som en “happy ending”… Hrm. Ett event jag absolut inte ville missa! Hur som helst hade jag två bundsförvanter i form av Lisa och Anna J, som var de enda kom kände till min ankomst. Förstår ni vilken känsla att få se alla dessa fantastiska människor på en och samma gång efter min låååånga USA-vistelse? Helt helt underbart. RLC you rock my world.

Flygresan gick kanon. Fick vara med om en massa spännande roligt. Av en ren slump kom jag över ett väldigt intressant scoop. Håll utkik! Tänk vad världen är bra lustig. När jag landade på torsdag morgon på Arlanda, stod familjen Parnevik och väntade på väskorna från samma flyg. De är väldigt trevliga! Mina väskor kom aldrig fram dock (fick dem först igår). Eller jo en av de alla – min golfbag. Men vad gör det? Man ska inte gråta över spilld blåbärssoppa. Och jag menar med ett set golfklubbor kommer man långt. Jag älskar livet.

Och vet ni? Jag är hemma nu.

Anna Benson Stockholm 102.JPG

Anna Benson Stockholm 038.JPG

Anna Benson Stockholm 136.JPG

Anna Benson Stockholm 070.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories