Roxette – welcome back!

februari 19, 2011

Lördagsmorgonen började med en god frukost varav en äggmacka slank ner. Mm. Att få se intervjun med Roxette som TV4 gjorde i veckan var pricken över i:et. Vilka låtar de har. Otroligt. Att Marie har fixat glipan mellan tänderna och känns något äldre (kanske mycket äldre) gör inget. Det är fantastisk att de är tillbaks och jag har i alla fall införskaffat biljetter till sommarens spelning i Göteborg. I can’t wait! Roxette ni är grymma. Welcome back! Se intervjun på www.tv4.se

Det var -19 grader i morse i Stockholm. Fy vad kallt! Jag ska vara inne hela helgen tror jag. Ska elda och låtsas att jag är i Miami. Ska börja måla på min nästa utställning. Igår var jag i konstnärsbutiken på S:t Paulsgatan och hämtade mina stora dukar… Spännande! Will tell u more. Tack för de namnförslag som har ramlat in! KUL!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Roxette – welcome back!

Lasse / februari 19, 2011

Roxette är kult!

Svara

    Anna Benson / februari 21, 2011

    Absolut! Ska bli fantastiskt kul att se dem i sommar.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories