Rolls Royce, 7 Ferraris & Ms Lopez!

juni 1, 2010

I söndags såg och upplevde jag saker utöver det vanliga. Helt fantastiskt. Jag gjorde en intervju och plåtning av en av de finaste lägenheter jag har sett. Icon building i Downtown Miami. I samma hus bor Jennifer Lopez och Marc Anthony. Eller bor och bor. Precis som killen som hade lägenheten har de flera hem. Denna dag var otrolig. Träffade en kille som hade 7 Ferraris och en vit Rolls Royce i garaget. RR:en kostar 4 miljoner kr. Jag blev rätt stum när jag satte mig i förarsätet. Coolaste bil jag sett på länge. Lägenheten då… Ja, vi hörs. Bara avgiften kostar cirka 75 000 kr i månaden och lägenheten ett antal miljoner runt 30. OMG.

Träffade också underbara Micke och John och vi åt långlunch på mitt favoritställe på söndagar, La Piaggia. Trerätters och några Magnum Rosé senare avslutade vi hemma hos Micke med några glas Krug-champagne… Äh helt okej dag. Jag var salongsberusad större delen av dagen. Känns okej att skriva det här också. Man måste få vara det ibland, eller hur? This day goes to the history. Thank you guys.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories