Rolig (fem bokstäver) tv-inspelning igår!

november 9, 2013

Lingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik Jonsson Igår var jag på en väldigt rolig tv-inspelning. Kom ni ihåg programmet Lingo? Faktum är att jag älskade det programmet. Jag har ju alltid älskat ord. Igår tävlade jag tillsammans med bästa Anna Sahlin mot Gabriel Forss och Ola Lauritzson. Och det var vääääldigt kul! Delar av Gabriel fantastiska kör Du kan sjunga gospel sjung lusselåten Natten går tunga fjärt. Riktigt julstämning igår med glögg och pepparkakor. Om jag fick användning för min ordkunskap får jag inte berätta och huruvida grabbarna vann eller inte vågar jag inte heller säga. Ett ord på fem bokstäver. Säg! Nu! Hejdå!

Programmet sänds vid lunchtid på Lucia den 13 december i TV4.

Lingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik JonssonLingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik JonssonvLingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik JonssonLingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik JonssonLingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik JonssonCYMERA_20131109_115315CYMERA_20131109_115223Lingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik JonssonCYMERA_20131109_115521Lingo Anna Benson, Anna Sahlin, Gabriel Forss, Ola Lauritzson, Henrik Jonsson

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories