RESsnaps – Destination Köpenhamn

september 27, 2011

I söndags var jag Köpenhamn runt som ni vet. Det var otroligt kul. Köpenhamn har jag varit i en del, men kan inte påstå att jag har superkoll. Bästa Anna visade mig en mängd smultronställen. Jag har filmat en massa vilket kommer att resultera i ett kort program i den nya serien “RESsnaps” som kommer att gå på webben. Då får man följa mig runt om i världen på olika destinationer. Köpenhamn är en. Ett riktigt hett tips är “Ruby” som är en läcker cocktailbar och något man absolut absolut inte får missa är “Tivoli Hotel”. Bättre än så blir det knappt. Jag ser fram emot programmet, ska bli kul att se. Jag lovar att hojta. Btw det är kul att ha bra utrustning med sig. Jag älskar att plåta och det blev en mängd vackra bilder från den danska huvudstaden.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories