Hemresa, stooora båtar och flygplan

maj 27, 2010

Har börjat planera inför hemresan. Rätt mycket att stå i. Har lite ångest över hur jag ska få med mig allt hem. Ser fram emot flygresan. Gillar att flyga. Jag är nästan beroende av att göra det ofta. Tidigare flög jag flera gånger varje månad när jag spelade pingis. Här flyger planen i sjuttiotrafik, utan att störa. Miami Intl. Airport ligger inte långt från beachen.

Igår gjorde jag en spännande intervju som jag inte vet när eller var den publiceras. Men jag skulle tro den 25 juni, som är en väldigt speciell dag för många runt om i världen. Håll utkik!

Det regnade något otroligt igår. Det är väldigt mysigt, när det samtidigt är typ 30 grader varmt. Jag var faktiskt mest hemma och grejade. Har en del jobb att stå i, vilket är kul. Men jag saknar Sverigetiderna. Här måste jag gå upp så ofantligt tidigt för att hinna få något gjort. Och det tycker jag är lagom kul.

Såg en gigantisk yatch som låg förtöjd nära stranden. Sån ska jag också ha när jag blir stor. Låg en liknande hemma hos Jesper Parnevik, när jag var och besökte honom. Att åka båt och vara på havet är bland det bästa jag vet. Hoppas på en hel del sånt på Haga Park, Öland i sommar…

Have a good day! Här är det 32 grader, klarblå himmel och gassande sol.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories