Rekord – laget i mitt hjärta

augusti 29, 2010

BTK Rekord.jpg

Just nu är det fullt fokus på bordtennis. Ligger i min säng och kreerar programblad och affischer och uppdaterar hemsidor och så vidare. Det är samma visa varje år. Ny säsong väntar runt hörnet. Jag är marknadsansvarig i klubben och det faller på min lott att göra detta. Laget i mitt hjärta är verkligen BTK Rekord, en av Sveriges största bordtennisklubb. Har otroligt många fina minnen från min tid där. Klubben ligger i sundets pärla – Helsingborg. Jag saknar klubben och gänget då och då, även om denna tid för längesedan är passerad. Har många fina minnen från mina utländska klubbar, men måste nog ändå påstå att de bästa minnena skapades med tjejerna ovan och folket runt omkring. Vi var väldigt fruktade på denna tid… Det roliga är att i årets uppställning i damernas elitserie saknas bara jag. Ja, just det så Frida också som har lagt racket på hyllan för första gången. Vi börjar bli äldre. 

Det finns inget att större än att ställa sig på en prispall och känna hur jävla bra man är. Oavsett om det är ett SM-guld eller ett DM-guld. Hmm eller nja DM-gulden tror jag inte ens jag har sparat. Det är coolt. Snacka om ego-boost. Vet ni vad jag menar? Kom igen nu tjejer ta tillbaka SM-guldet till Helsingborg! Läs mer på www.btkrekord.se

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories