Regn och lyckligt lottad

april 19, 2010
Jag älskar regn. Skiter fullständigt i att det inte bör vara regn här. Vem kan styra över naturen? Inte Island i alla fall. Det har regnat hela dan. Idag söndag har varit en av de bästa dagarna i Miami sedan jag flyttade hit i höstas. Älskar regnet. Underbart.

Får en massa inspiration av regn och fick en massa gjort i morse. Vaknade väldigt utvilad. Blev väldigt sent i natt dock. Var ute och svirade lite. Längesen. Långpromenad längs havet sedan, som är bland det bästa jag vet. Sedan spontanshopping på TJ Maxx. Grymt. Hittade en fantastisk blåsa som jag ska svänga min lurviga i. Tack för denna underbara dag. Känner mig så otroligt lyckligt lottad. Älskar regnet. Älskar livet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories