Regn, gym och Mustang Sally

december 19, 2009

CIMG1110

Det regnade igår igen. Väldigt mycket. Vi bestämde oss för att besöka “Crunch” på Washington Avenue. Ett av alla gymmen här på SoBe. Luftade Fröken Hoj i regnvädret. Och hjälp vad det regnade! Helt otroligt. Kramade ur skor och strumpor… Men det gick bra tillslut. Cia och jag körde skiten ur gymmet. Det känns idag lite. Blev en hel del skratt i “gungorna” och alla andra märkliga positioner… Frankie gav oss ett 3-dagarspass så kanske ska vi på det idag igen. Det var planen, men som sagt det känns idag. Tror inte jag har gymmat på ett par år. Rätt less på det efter så många år med kontinuerlig träning.

Gabriel hämtade oss i sin underbara bil! En Mustang Cab. Sååå cool.. Jag älskar ju bilar! ALLA kollar på oss när vi sitter i den. En helt underbar “titta-på-oss” bil 🙂 Tror Gabbe tycker detsamma. Vi käkade lunch på “The Big Pink” på Collins Avenue. Sååå mycket mat. Fick doggybag. Träffade en tokigt skön tjej som är uppvuxen i Stockholm men ändå var tokamerikansk. Och med en skön mix guidade hon oss genom världens lääääängsta meny. Se bilder. Efter det kollade vi på en lägenhet med Oceanview. OMG! (Oh my God) vilken lägenhet. Förstår ni vilka lyor det finns här? Gabriels lägenhet är den bästa hittills. Lite långt upp kanske men annars helt perfekt. Liksom New York möter SoBe. Det senaste designmöblerna, havet utanför, vågornas musik. Ja, allt. Det är ju för tusan så man ska bo! Finns det nåt bättre än havet? I love it och önskar mig en lägenhet med oceanview i julklapp av farbror tomte. Please.

På kvällen hoppade jag i mina nya favoritskor och trampade Cia och mig till Lincoln road. Så mysigt att gå längs den. Mötte upp Gabriel för en sen bio. Blev den nya med Hugh Grant och Sarah Jessica Parker. Visst den bjöd på en hel del skratt men wow var den inte. Fast klart godkänd. Men var kom liksom lönnmördaren ifrån?

Nu blir det ÄNTLIGEN stranden! Två dagar utan sol är inte ok. Beachen here we come. Solskyddsfaktor? SPF WTF!

Förresten galet golfsugen! Tränar på en ny teknik som Johan, världens bästa Pro, har lärt mig. Can’t wait! Älskar faktiskt golf. Eller hatälskar… Kan bli vansinnig ibland när jag inte gör hole-in-one.

Puss

Miami 2009 012

Miami 2009 009

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Regn, gym och Mustang Sally

Kylie / december 26, 2009

Du gillar ju inte att gyma, vad är det som har hänt?

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories