Ragnabo, trekampen och sann Zlatananda

september 7, 2014

image

Nu är jag på väg hem till Stockholm efter en underbar helg i Småland. Med både mina vänner från förr och familjen. Förutom tennisen spelade vi fotbollscrocket och ett askul spel som heter Alias. Måste köpa! Frida och jag vann kampen tillslut. Femkampen som blev trekamp. Ragnabo i mitt hjärta. Så underbart där.

Och idag sprang jag en mil vid vattnet. Chicago marathon närmar sig… idag var det tungt. Snacka om dagsform. Sedan plockade pappa och jag svamp en kortis och skojade med storasyrrans hundar bland granodlingarna. Efter det kollade vi på målkungen Edvin som briljerar i sitt lag och gjorde hattrick idag. Till och med lite klacksparkar i sann Zlatananda. Hann krama på Ebba och Elin också inte minst skvallra med storasyrran.

Jag kollade en supercool lokal idag i Torsås. Så läckert!! Will tell u more.

Nu Södertälje snart hemma. Lillasyrran kör. Hej hopp!

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories