Queen Silvia & princess Madde

mars 30, 2011

Hade jag varit i Miami nu hade jag intervjuat de här två kungligheterna. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine närvarar vid söndagens gudtjänst kl 13.30 i Svenska kyrkan (Congregational church, 251 SW 4th Ave, Boca Raton, Fl 33432). Be there! Hoppas naturligtvis att drottning Silvia är pigg och glad och inte ställer in sin USA-resa. Hovexperten och vännen Roger Lundgren är där just nu och bevakar. Go Roger!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Queen Silvia & princess Madde

Northern Light / mars 30, 2011

Varför inte lämna damerna ifred? eller vad säger du Benson?

Svara

Brain Seltzer / mars 31, 2011

Ifred? I en monarki så får man räkna med att bli bevakad. Så har det alltid varit, till och med de gamla hövdingarna blev bevakade och om inte ifrågasatta så åtminstonde utsatta för skvaller. Hur tror du annars information spred sig på medeltiden?

Dessutom deltar de vid en offentlig tillställning. Det är nog så att om INGEN skrev om detta så skulle de nog bli besvikna. Det är en kamp att vårda sitt varumärke. Precis som Anna måste vårda sitt varumärke, det handlar ju om offentlighet och vad som syns. Varken kungahuset eller Anna jobbar i det dolda. Då kunde de söka jobb på Rönnskärsverken eller bli en introvert och obskyr elektronikhandlare i Bromölla.

Svara

Anna Benson / mars 31, 2011

Kungafamiljen får årligen ca 128 miljoner kronor från oss skattebetalare. Varje år ökar denna summa. Kungafamiljens huvudsakliga uppgift är att representera Sverige. Så “Northern Light” jag tycker nog att det är rätt befogat att vi skriver om dem. Deras jobb är att representera. Mitt är att skriva. Hej hopp.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories