Puro ung och bigsizebrills

juli 29, 2011

Jag hängde inte riktigt med i partybrudarnas tempo på Mallis, då jag inte riktigt är någon partybrud även om jag älskar att dansa. Det blev dock en blöt natt (något jag fick sota för dagen efter). Otroligt kul och mycket knasigheter som jag inte vågar skriva här. Burre plåtade mig från Vietnamkriget med ett ben. Åse köpta snygga brillor. Tennisesset Kulti och hans snygga sällskap bjöd på cava hela natten. Och ni vet väl att läckra Puro Beach är där man hänger helst på dagarna och Puro Hotel där man helst hänger på kvällarna. Väl värt ett besök eller två! Boka gärna sju månader innan om du inte kan charma bossen. Ja, sen kan du ju heta Ingrosso också iofs eller bara vara jävligt snygg. I love you friends. Tack för denna gång. Puss och kärlek! Och hej då Mallis. Nu mot nya äventyr.

(Och btw Svenne är en underbar brud. Snygg som få och INTE vindögd så som bilden verka vilja visa. Knas. Gott luktar hon också. Både här och där)

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories