Publix – where shopping is a pleasure

januari 11, 2012

Idag har jag ta mig tusan arbetat hela fucking dagen. Ja, jag gjorde en avstickare till Publix – where shopping is a pleasure. Det är så mycket just nu. Kul såklart men förbaskat mycket. På alla håll och kanter. Är det inte boken “C” och release och all press, så är det boken “Why not” eller så är det utställningen i Miami eller så är det utställningen i Stockholm, eller så är det filmprojekt, hemsidan, reklamfilm eller reseprogram. Alltså no complains, men likväl förbaskat mycket. Är glad för mina lediga slappardagar. Men nu är det 110 igen. Hur som helst på Publix – where shopping is pleasure, skrapade jag ihop lite smått och gott. Det finns allt där! Bästa stället att handla på. Blir att stänga in mig ett tag och jobba på. Min fina cykel tar mig runt på South Beach och är bra att hänga påsar på. Dock är den lite rostig, men snabb som tusan, vilket passar mig rätt bra. På Publix täckte Rooney Mara många av tidningsomslagen. She is everywhere den kära Lisbeth Salander. Och ja jag har väl sagt att jag bor på Collins Avenue? 23:e gatan närmare bestämt and I love it. Rock on!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories