Programledare? Reporter?

mars 8, 2011

Foto2994.jpg

Jo, jag har ju några drömmar, särskilt en. Min största ambition i livet är att uppnå mina drömmar. En av mina drömmar är att få arbeta med TV. Jag älskar att kunna förmedla saker på ett snabbt och effektivt sätt som rörlig bild och ljud innebär. Att stå framför kameran är något jag trivs med och de tillfällen jag har gjort det, känner jag mig väldigt hemma. 

Ikväll började jag läsa TV-journalistik på Poppius journalistskola. Det ska bli otroligt spännande och jag hoppas och tror att jag kommer kunna lära mig massor och bygga på min kunskapsbank ytterligare och framförallt snart få praktisera mina kunskaper dagligen i vardagen. TV nästa.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments on “Programledare? Reporter?

Mia / mars 9, 2011

Åh, vad spännande och roligt! Nu känner ju inte jag dig, men med den karisman du har känner jag på mig att du skulle passa perfekt framför kameran. 🙂

Lycka till med studierna!

Svara

Camilla / mars 9, 2011

Hörde dig på radion i morse (reklam), du är superduktig.

Lycka till med planerna!

Svara

Kjell M. / mars 9, 2011

Det klarar du ut alla gånger
Här har kommit lite snöslask i kväll.
Hälsningar Kjell

Svara

Brain Seltzer / mars 10, 2011

Det förvånar mig att du inte redan har ett tv-jobb. Som tidigare kommentar; du har karisma och utstrålning. Har sett videoklipp av dig på din hemsida och att visa dig i tv tror jag inte skulle innebära några problem. Dessutom är du väldigt vacker, det är en fördel om man ska bli programledare (Men knappast en förutsättning, det finns ruggigt många programledare och tv-personligheter som nästan på gränsen skrämmer barn…)
Förmodligen är du mer meriterad och mer kompetent än de flesta programledare idag.

Jag har alltid beundrat ditt liv i Florida, avundsjuk på klimat och miljö. Men jag kan trösta mig med att jag nog har det varmare än du just nu. Papau Nya Guinea är ruggigt varmt, 35 grader varmt….

Svara

Latest comments

Archives

Categories