Privatliv? Paparazzis everywhere.

april 24, 2010

Häromdagen låg jag på “min” strand precis vid lyxhotellet “W”. Hotellet öppnade i höstas och här bor många av “stjärnorna” som kommer på besök. Bland annat bodde Fröken Silvstedt här för några veckor sedan. Men denna dag när jag låg här kom ett par – en lång snygg man med sin söta lilla tjej och la sig  på solstolarna. Det tog en halvtimme. Jag skojar inte om jag säger att det var 20 paparazzis som omringade dem. 10 meter ifrån mig. Hmm jag fick känna på det  livet så att säga. Hysteriskt! Allt för att få den bästa bilden. Paret reste sig rätt snabbt och klädde på sig för att gå in på poolområdet. Paparazzina hoppade och sprang för att få bästa bilderna. Stackars par säger jag bara. Mannen var Rick Fox (skådis och f.d. NBA-spelare) hans tjej är Eliza Dushku (skådis). Köp ett hus på Fischerman Island eller nåt, dit ingen kan komma.

Jag fick ett mail från någon okänd när jag bloggade om just paparazzis för några veckor sedan. Personen ifråga lästa nog inte hela det inlägget utan ställde frågor om hur det var att vara en papparazzi och hur man blev en… Hmm I don’t know. I don’t wanna know.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories