Prinsar och priser på golfbanan

juli 14, 2012

Igår spelade jag Viktoriagolfen på Ekerums Golfklubb. Mycket trevligt! Jag spelade med Rolf som visade vara en superkille. Gud vad trevligt vi hade! Och golf är väldigt trevligt. På banan upplevde vi såväl regn som sol. Och par, bogeys och birdies. Dock glömde vi eagles. Men priser vann vi inga. Det gjorde däremot Peter Forsberg. Och prinsar såg vi en. Japp, Prins Daniel var på plats och spelade. Kul! Och en massa andra såklart. Inte minst mitt kära galleri med Leif och Marcus i spetsen. Förresten jag älskar min nya knästrumpor från Nike. Så sköna! Inte minst coola. Eller? En heldag på Öland igår alltså. När jag körde hem var utsikten magisk från Ölandsbron. Så vackert. Idag är det faktiskt Öland som gäller igen. Japp kära Kronprinsessan Viktoria fyller ju år. Se gärna spektaklet på SVT i kväll. Enjoy your Saturday. Puss!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories