Prestige på Möre Golfklubb och fingret

juli 11, 2011

Igår var ännu en fantastisk dag på landet. Jag bor cirka fem minuter från Möre Golfklubb som faktiskt var min första golfklubb och grymt bra. Fina greener och tämligen enkla hål. Jag skrapade ihop 33 poäng och lyckades slå min utmanare Kajsa med hästlängder. En mycket prestigefull match. Vi tävlar i allt och har så alltid gjort. Möre Golfklubb är en perfekt “sänkarbana” i mina ögon och jag måste få till någon mer runda där i år. Har inte sänkt mig på ett tag. Förutom golf har det blivit en hel del bad och sol. I natt badade jag kl 02.00. Rätt mysigt. Min gamla barndomsvän Evelina Arvidsson är i sitt sommarhus och vi “hänger” precis som förr. Så härligt. Vi har inte setts på knappt tio år och ändå känns det precis som om vi sågs igår. Dock började hon med att ge mig fingret.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Prestige på Möre Golfklubb och fingret

Patrik / juli 11, 2011

Jag hade 34p på Sollerön idag så då spöade jag dig Anna;-)

Svara

    Anna Benson / juli 11, 2011

    Fasen Patrik! Jag är hemma i Stockholm nästa vecka. Vill VÄLDIGT gärna spela då med tanke på gårdagens runda. Vilken dag bokar vi? Hög tid att vi ses! Kram

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories