Premiär Maria Möller!

september 17, 2011

Efter alla grejer igår gick jag och fina Claes-Johan Larsson på premiären av föreställningen med Maria Möller på “Intiman”. Verkligen toppen! Den tjejen har fantastisk talang (I wish!). Sjunger som samt imiterar de flesta. Jag är verkligen imponerad. Se denna show – jag garanterar att man går därifrån med ett leende. Härliga trion från “Subito” bjöd in till denna trevliga fredagskväll. Stort tack för det! TV-programmet “Adam-live” var där och gjorde en modekoll där jag medverkar. Håll utkik på måndag. På alla dessa trevliga tillställningar träffar man ju ofta en del vänner. Bland annat träffade jag alltid lika härliga och tokiga Shirley Clamp. Det är få som bjuder på sig själva som Shirley. I love that! Man skrattar alltid i hennes sällskap. En del bilder lånade från finest.se. Se alla här.

Det har varit rätt mycket nu ett tag. Styr kosan till sommarstället i Småland och vilar upp mig några dagar. Ska ska gå i boyfriendjeans (tack Anna), tjock tröja och keps i flera dagar och njuta av havet och lugnet. Ska ha en massa tända ljus och jobba med mitt manus i lugn och ro. Kanske målar jag en tavla också. Ska bli helt underbart. See u around red carpet.

Premiär:Maria Möller Show

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories