Premiär för Café Operas uteservering

maj 3, 2012

Igår var det premiär för Café Operas uteservering. Tack vare infravärme kändes det som högsommar. Jag hade kort klänning på mig kvällen till ära. Jag som har bott i långklänningar det senaste halvåret. Träffade mina gamla seglarvänner Johanna och Ewa som båda är två fantastiska tjejer. Jag blev genast inbjuden att hänga med på deras båt i sommar i skärgården. Ett erbjudande jag nästan inte kan motstå. Är jag bara hemma så. Det var en massa minglande folk igår, bland andra Sean Banan. Han är överallt och betydligt mer aktiv än jag. Hur hinner karln? Se alla som var där här.

Tack Mia Jorpes och Café Opera för en trevlig kväll!

På vägen hem fick jag sjukt godissug och köpte en stooor påse godis. Fy mig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories