Premiär “Den hemlige miljonären”

januari 18, 2012

Ikväll kl 21 på Kanal 5 har programmet “Den hemlige miljonären” premiär. Jag valde att medverka i detta program för att jag fick möjlighet att komma människor nära som jag annars inte träffar så ofta och framförallt för att kunna hjälpa några av dem, inte minst sprida lite glädje i hus och hem. Veckan var för mig otroligt omtumlande och något jag aldrig kommer att glömma. Jag känner stor tacksamhet för att jag fick träffa så många fina människor. Jag önskar och hoppas att ni alla fortsätter att kämpa. Det går!

Mitt avsnitt sänds den 8:e februari. Foto: Per Almén.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Premiär “Den hemlige miljonären”

V / januari 18, 2012

Hej Anna!Läste din bok igår:)Starkt gjort av dig att skriva boken C.Slutade inte att läsa förrän det var slut.Vilken sorglig men samtidigt fin kärleksbok.Skickar en kram…

Svara

    Anna Benson / januari 18, 2012

    Tack snälla V. Dels för din fina kommentar här men också för att du ville läsa den. Det betyder mycket. Stor kram och tack!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories