Polisen: Miamibor håll er inne!

maj 29, 2010

7ff69b61.jpg image by HipHopStan_com

Nu i helgen är det “Memorial Weekend” i Miami. Och det är vääääldigt speciellt. Alla svarta invaderar beachen. Alltså Miami Beach. “The Ghetto goes the beach”… Det ska ha varit skottlossning på “The Mansion”, en av de största nattklubbarna här. Ja, polisen uppmanar alla att stanna inne hela helgen. Gå inte ut! Det här ska tydligen vara större än Superbowl och det ska vara galet. Jag var på beachen idag fredag och la absolut märke till det fåtalet vita som var ute och solade idag. Jag själv är ju något av en bladning så jag stack inte ut. Tacka vet jag holländarna och engelsmännen. Jag har flera planer denna helg och kan därför inte stanna inne.

I believe in destiny. Mormor don’t read this. 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories