Plåtning på beachen

maj 19, 2010

Efter gårdagens äventyr med Kungen sov jag otroligt länge idag. Underbart. Minns en replik i Pretty Woman som jag påminde mig om i morse “I do own the company so yes I guess I could take the day off”. På eftermiddagen smög jag ner på stranden där Liza plåtades av en tysk fotograf. Väldigt fina bilder. Jag tog också några bra. Älskar Lizas nya Tom Ford brillor. Me like! Min vän Emma kom förbi, vilket var jättekul. Har inte sett henne på länge. Hon såg mycket piggare och fräschare ut än sist, vilket gläder mig.

Jag har inte hört så mycket från golfpatrullen som är i Turkiet just nu och spelar golf. Undrar just om de har gått under jorden med sina wedgar?

Träffade också min gamle tennistränare Luis ikväll. Det var också ett kärt återseende.

Och vet ni vad? I did it today. Jag är SÅ nöjd! Lovar att berätta vad inom kort.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Plåtning på beachen

hönspanelen / maj 20, 2010

Nice work, Miss Benson,

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories