“Pingisbloggen” på Aftonbladet

mars 2, 2010

SNC01828

Hej alla underbara! Igår hade jag rekord på min blogg. Gud vad roligt! En massa läsare… Tack för att ni läser. Det betyder väldigt mycket. Kommentera gärna mer! Igår var en busy dag. Morgonmöte på Grand och sen en lunch på Scandic Malmen med fina Lisa och Stella. Skådisistan kom också förbi. Scandic är bra. Jag gillar att hänga där. Min underbara vän Lisa har väldgit mycket på gång och jag älskar att bolla och prata med henne. Vi har mycket framför oss.

På eftermiddagen var det en låååång fika med smilingmom och Tilla. Så mysigt. “Chokladbollen” på St Eriksgatan är grymt och förutom just chokladbollar serverar de vansinnigt god hallonpaj med vansinnigt mycket vaniljsås. På kvällen träffade jag min gamla kollega på Kungsängen Golf Club – Anna. Vi åt gott på Raw på Rörstrandsgatan. Väldigt mysigt och vi hade mycket att avhandla. Planerade vår årliga golfresa i Portugal. Längtar!  

Jag har nu bokat och allt är klart för USA och Miami. Jag åker nästa vecka och det känns underbart skönt. Jag har massor roliga grejer på gång over there. Solen here I come.

Nu ska jag äta frukost med min fina vän Fredrik Berling. Vi har ett spännande projekt som vi ska gå igenom. Sedan bär det av med Sveriges bästa flyg – Kullaflyg – till min gamla hemstad Helsingborg.

Ja, denna vecka är busy. Jobb i dagarna två och sedan på torsdag börjar jag skriva för Aftonbladet på “Pingisbloggen” på www.aftonbladet.se under hela bordtennis SM som går av stapeln i Halmstad. Ska bli väldigt kul och jag räknar med att ni alla besöker den från och med torsdag. Eller hur?! Kommentera gärna! Ber er nästan…:) Håll utkik i tidningen också lär bli lite pingis där…  Superkul! Återkommer med den rätta webbadressen då bloggen öppnar först på torsdag.

Helsingborg nästa.

Puss

SNC00268

SNC00264

SNC00272

SNC00274

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on ““Pingisbloggen” på Aftonbladet

Madde / mars 2, 2010

Coolt Anna. Älskar ditt driv!

Svara

Lasse Sandlin / november 15, 2014

Hej Anna? Blev det inget mer bloggande? Eller har jag missat det?
/lasse s, nu på SOC 2014

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories