Pete Sampras en snål jäkel!

mars 26, 2010

Igår var det en väldigt lugn dag. Jag satt på balkongen en stor del av dagen och njöt av värmen samtidigt som regnet öste ner. Jag älskar faktiskt när det regnar. Svarade på en massa mail och lyssnade på bra musik. Måste säga att Anna Bergendahl är grym. Ja, hon är en favorit bland många.

Hörde ni förresten om bråket mellan den gamle gode (och snåle) Pete Sampras och Andre Agassi? Haha jag skrattade gott när jag hörde detta för ett par dagar sedan. Otroligt kul men sorgligt att grabbarna måste lösa sina konflikter inför världens TV-kameror. De spelade en välgörenhetsmatch under Indian Wells-turneringen som pågår just nu där för övrigt Söderling är vidare till 4:e omgången… Peter och Andre spelade dubbel mot varandra när plötsligt Pete börjar håna Agassis gångstil. Ja, alla ni som har sett honom gå förstår vad jag menar. Agassi svarade i sin tur och tömde fickorna på pengar och sa att han endast hade en dollar (något Pete sägs ha gjort på en restaurang – att endast lämna 1 dollar i dricks = skandal i USA om man är så rik som han). Pete har spelat in över $43 miljoner dollar i bara prispengar, lägg därtill alla sponsorintäkter etc. Agassi skrev om restauranghändelsen i sin bok som han nyligen gav ut och Pete sägs ha tagit mycket illa vid sig och skulle därför hämnas på Agassi…men tji fick han. Båda grabbarna hoppade över presskonferensen efteråt och sägs inte prata med varandra just nu. Tråkigt.

Fick ett trist besked i veckan från en god vän som drabbats av en hemsk sjukdom. Ibland är livet orättvist. Men man får ta en dag i taget och kämpa hela vägen. Det går att övervinna det mesta. Jag är med dig.

Idag skiner solen och jag är redo för en beachdag. Med en dags frånvaro från solen är det nu dags att ta igen detta. Var ute en sväng igår med Anna och co. Riktigt roligt! Vi var på Vitas och Rock Bar. Men då det är Springbreak här så är det sååå mycket ungdomar (säger jag som är lastgammal). Jag skakade dock loss ordentligt! Det behövdes. Hur många Annor känner jag egentligen?

En jäkla massa.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories