Partylördag med prinsen av Saudi

april 20, 2010

My american friend Anna kan varenda uteställe som ett rinnande vatten i Miami. “Mynt” är nog vårt favorithak. Lagom gångavstånd hem också för båda två. Trots det åkte de högklackade av i lördags och jag promonerade barfota några kvarter.

Lördagen började dock med ett birthdayparty hos min kompis Greg, som hade hyrt delar av hotell Catalina. Det var rätt storslaget…men nja inte riktigt min stil. Tror jag var den enda som inte hade korsett på mig. Hmm. Gick därför vidare till Mynt som är lite mer jag.

Väl där blev jag och Anna uppbjudna till hyllan som denna kväll huserades eller snarare ägdes av prinsen från Saudi – Shamad. Riktigt roligt. Såg nog mitt livs största champagneflaska. Den kostade 24 000 kr enligt notan. Den tog slut efter 8 minuter. Blev rätt många fler efter det. Galet. Livvakterna såg skräckinjagande ut.

Det är inte varje dag jag är ute och partajar all night long. Känner mig väldigt gammal rätt ofta. Har jag gjort mitt i utesvängen? Någon gång ibland i goda vänners lag är dock otroligt kul. Förresten undrar jag om jag är den enda tjejen i Miami utan silikonbröst?

Och sist men inte minst ÄNTLIGEN AIK. Det va fan på tiden.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories