Pappas öppna mun

juni 22, 2014

IMG_5910

Efter all midsommarmat kollade vi in Norrköping igår. Långpromenad vet jag inte om jag vågar skriva men nog gick vi en bit i alla fall. Med Hugo såklart. Norrköping är väldigt fint med ån mitt i staden. Min pappa har arbetat här och flottat timmer. Minns att han fick en stor kätting som knäckte hans näsben vilket resulterat att han alltid sover med öppen mun stackarn. Eller minns! Jag var ju inte ens född då men nog har man hört om det allt.

Såg en gärdsgård på ett ställe vi gick förbi – typ Hembygdsgård. Jag vill ha en sådan i Ragnabo. Så fint! Och på tal om Ragnabo snart väntar två veckor där. Typ det bästa bästa. Love it!

Just det Hugos gungbräda var ett roligt inslag i trädgården.

IMG_5918 IMG_5902 IMG_5894
IMG_5904

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Pappas öppna mun

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories