Paparazzi och Raleigh Hotel

januari 3, 2012

Julia och jag hade kvalitetstid i eftermiddag. Så otroligt mysigt. Vi åt en supergod lunch på The Raleigh Hotel som ligger på Collins Avenue. De har en av South Beachs mysigaste backyards. Senast jag var här för tre år sedan satt jag, Sonja Aldén, Anna Sahlin, Jonas Hedqvist och Gabriel och drack te mitt i natten. Ska gå hit oftare. Supermysigt. Det finns så otroligt många härliga ställen här. När vi gick hem gick vi förbi ett gäng paparazzis som stod och plåtade OC-stjärnan Mischa Barton som hängde på Setai idag. Snygg! Men fy för paparazzikulturen.

Jag satt och jobbade hela förmiddagen. Har fått ett par spännande erbjudanden idag som jag måste fundera lite över. Exciting! På morgonen var det powerwalk och ikväll har jag och Julia sprungit vår runda. Efter det en mysig middag. Nu ligger vi på golvet och lyssnar på Mia Skäringers vinterprat. Hon är fantastisk. Rock on Mia. Imorrn ska vi köra Mustang norrut.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories