Paparazzi för en dag i Miami…

mars 21, 2010

Miami 2010 026

Idag provade jag att vara paparazzi för en dag. Oh my God säger jag. Visst de kan tjäna allt från 10 000 kr och uppåt på en bild men ändå. De ”smyger” runt på beachen men framförallt finns de runt 18:e gatan (jag bor på 23:e). Där ligger alla lyxhotellen. Ja, förutom ”W” på 21:e och mitt Gansevorth på 23:e. Hur som helst så, hamnade jag mitt i en paparazzi ström idag. Och givetvis hakade jag på. Dock ingen aning om vem den ena modellen var som jag plåtade. Någon sa att hon var en porrstjärna. Och paparazzis hjälper inte direkt varandra. Nej, man får lista ut själv vilka alla är. Deras mobiltelefoner ringde hela tiden med tips. Min var rätt tyst. Modellen var i alla fall väldigt omringad. Eller om hon nu var porrstjärna? Sen helt plötsligt kom en väldigt ”famous german soccerplayer” upp från vattnet. Det var Lothar Matthaus. Jag fick med även han på bild. Kanske tjänade de 10 000 på honom. Inte vet jag. Men nä, paparazzi är inget för mig. Även om Gagas ”Paparazzi” är riktigt bra.

Hängde vid David Barton gym idag lite först där jag träffade två dunderamerikaner. En ”bluebird” till gubbe som bodde på Long Island sommartid och i Miami på vintern. Kvinnan bredvid honom var som Jane Fonda och ett riktigt muskelpaket trots sina 53 år. Gubben trodde jag var in my midthirtys. Tack för den gubbjäkel! Jag är 26!

Underbar premiär av Körslaget idag. Grymt! Underhållande och kul Tack TV4 Play. Love u!

Nej, nu ska jag krypa i säng. Mycket på gång imorrn. Ser knappt genom mina glas längre. Kanske måste jag putsa dem? Hade förresten mina nya solbrillor från d.brand idag. Coola! Och stora!  

Puss and sleep tight.

 

Miami 2010 092

Miami 2010 119

Miami 2010 097

Miami 2010 093

Miami 2010 063

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories