Panos Modevisning Stockholm

februari 11, 2011

Foto2627.jpg

Igår var jag och min vän Fredrik Berling på Panos Emporios 25-års jubileum på Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen. På grund av snökaoset var det kaos på väg ut dit och stopp på bron, vilket gjorde att allt blev försenat. I övrigt var det fantastisk mat och dryck så länge det räckte. Mycket påkostat. Modevisningen var riktigt läcker med Åsa Vesterlund i spetsen. Åsa var outstanding och snyggare kropp får man leta efter. Good work babe! Åsa och jag bodde nära varandra i Florida och har träffats några gånger. Underhöll gjorde Anna Book och Dr Alban, men mest söta Anna som blev kvällens snackis när hon ramlade mitt på catwalken mitt i en av sina låtar. Stackars Anna! MEN hon har ett skönt go och fightingspirit och reste sig upp och sjöng vidare som om ingenting hade hänt. Efterfesten var på Café Opera, men vi kom nog dit för tidigt för då var det fortfarande Stockholm Fashion Week-event där. Goodiebagen såg jag aldrig. Det var för övrigt mycket folk i denna läckra lokal. Bland annat träffade jag vänner från Florida samt underbara Ola Lauritzson, som var med i programmet “Miljonären” precis nyligen. Ola och jag pratade böcker… 

En del bilder lånade från Finest.se se alla här. Det var förresten MÅNGA som ville ta bilder på Åsa…se bild längst ner.

681509.jpg

IMG_1961.jpg

IMG_1831.jpg

Foto2611.jpg

Foto2613.jpg

Foto2632.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories