Pagrotsky, mingel och vingel

september 10, 2010

IMG_0026.JPG

Hmm alltså Leif Pagrotsky är en underbar person. Alltid lika glad och trevlig. Han bjöd på en “pin” till mig och mina vänner när vi satt på Sturehof. Motivet var Leif själv. Och ett rött märke. Snacka om att han har mycket att stå i nu innan valet.

Tekniken strulade lite igår. Eller snarare jag har bytt till en ny version av världens bästa telefon Samsung Wave, vilket således resulterade att batteriet dog efter allt knappande. Det betyder att jag inte kunde ta några bilder från en underbar kväll som förutom Leif innehöll champagne och mingel med underbara Svenne, Tennis-Jessica och Fredrik. Vi var på Audis lansering av A1:an. Läckert! God mat och dryck. Sen minglade vi vidare till Ole Lynggaards öppning av sin första konceptbutik i Stockholm. Det var juveler och diamanter så det stank om det. Ole och hans fru var mycket trevliga. Ja, god mat och dryck även där. Sen minglade jag hem. Menar jag vinglade?

Idag är det Stockholm Rock Out all day long i Alvik. Be there! Det är jag och alla hårdrockare.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories