På mitt galleri

maj 23, 2011

2011-05-22 19.17.53.jpg

Jag svängde förbi mitt galleri på Öland när jag ändå var i krokarna och fick ett underbart välkomnande av grabbarna Holmér och jag känner mig mer än välkommen hos dem. Champagne som alltid i glasen. På Ekerum Konsthall kommer jag att från och med 2012 ställa ut i fem år framåt mellan april – oktober. Kanske tjuvstartar jag redan lite i höst? Övertalningen är i full gång av grabbarna. Känns kul att vara en av de 12 konstnärer som Holmér Gallery företräder. Det var också väldigt kul att få se själva galleriet som är en riktigt snygg lokal. Dit måste ni komma! På vernissagen i påsk sålde de för 3,4 miljoner, vilket är mycket imponernade. Otroligt. Idag smidde vi planer för höstens stora utställning i Stockholm (en utställning per år i Stockholm lär det också bli). Jag är mycket förväntansfull och det ska bli riktigt kul att ställa ut i Sverige. Jag träffade även Mr Axelsson från Orrefors som förhoppningsvis blir en framtida partner. Även där smiddes det planer. Härlig känsla när man bara ser möjligheter. Underbart med sådana människor! Önskar jag kunde berätta för er om hösten och framtidens planer, but I can’t, not just yet. Vill! Och vet ni? Det kommer bli så grymt bra!

Ekerum gästades för övrigt även av “Hello Sweden” denna dag och jag fick kramas lite med pingislegenden Ulf “Tickan” Carlsson, inte minst skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg. Jo, förresten Miamibrännan is back.

2011-05-22 18.27.34.jpg

2011-05-22 18.56.26.jpg

2011-05-22 19.55.59.jpg

2011-05-22 17.25.09.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories