På Kanal 5 i vinter

oktober 17, 2011

Nu är jag tillbaka efter en otroligt speciell vecka i mitt liv. Den har innehållit både sorg och glädje. Allt är ju hemligt och får inte avslöjas innan programmet sänds. Men jag visar ändå lite bilder nedan. Programmet kommer på Kanal 5 i vinter. Lovar naturligtvis att säga till. Jag är otroligt tacksam att jag fick frågan om att göra det här.

Att vara utan telefon och dator var en väldigt stor utmaning. Idag är första gången jag sitter framför en skärm. Förutom Becka, M-O, Japanen och Erik så var otroliga Sanna Bråding med. Sanna arbetade som inspelningsproducent samt redaktör för programmet. Hon och jag avslutade veckan med att gå ut och röja när vi kom tillbaka till Stockholm. Ibland är det väldigt skönt att göra just det. Igår var verkligen ett sånt tillfälle.

Tack teamet och tack Sanna. Ni är grymma! Fantastiska.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “På Kanal 5 i vinter

Kjell / oktober 17, 2011

Du är bäst ANNA

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories